European  Institute for Education in Holistic Therapy
EIEHT
Omdat de natuur, uw gezondheid
en een goed gevoel
belangrijk zijn
IMPRESSUM * EIEHT - THALWIL (CH) * WEBSITE : CHROMOSON.NET * CHROMOSON  PERPETUUM  ROBUR® 123679
PRINCIPE
De Chromosontherapie deelt de holistische visie die de mens in al zijn aspecten waarneemt.
Het energetisch onevenwicht en de disharmonie van ons lichaam resulteren in pijn en storingen op zowel fysisch als emotioneel vlak.
Daarentegen voelen we ons in goede gezondheid en goed humeur wanneer we in evenwicht zijn en ons immuun systeem intact is. Zo kunnen we ook weerstand bieden aan negatieve invloeden en deze laatste neutraliseren. Deze regeneratie wordt steeds moeilijker in onze stresserende en verdrukkende omgeving .
De Chromosontherapie kan dit gebrek aan energie herstellen en onze natuurlijke weerstand versterken.
Een regelmatig onderhoud behoud dan ook ons energetisch  evenwicht.
De Chromoson ontvangt en verdeeld de energie die zich in ons zonnestelsel bevindt.
De energie wordt door de Chromoson opgevangen, geconcentreerd en verdeeld over de verschillende systemen van ons lichaam.
Home.
Chromoson Nl.
Beschrijving.
Principe Nl.
Behandeling.
Opleiding.
Contact Nl.
Odor-Sensus Domus

Zo vindt het menselijk lichaam  op basis van de zeven hoofdsystemen, welke zijn: het beendergestel, de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering, de voortplanting, het zenuwstelsel en het uitscheidingsstelsel,   de lichaam harmonie  terug.

Zo vindt het menselijk lichaam  op basis van de zeven hoofdsystemen, welke zijn: het beendergestel, de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering, de voortplanting, het zenuwstelsel en het uitscheidingsstelsel,   de lichaam harmonie  terug.